Så coolt, coolt och åter igen coolt

Det här är så coolt. Att hade det inte varit coolt, då hade det varit coolt ändå. För så här är det. En av mina tidigaste tavlor som det faktiskt blev bråk om när den skulle flytta från min ateljé. Det var en person som blev fullständigt galen när det kom till hans kännedom att tavlan var såld. Han skickade ett par otrevliga mail och även sms. Jag tyckte lite synd om honom, för han älskade verkligen motivet och att han blev så arg kändes också både hedersamt och smickrande. I min värld var det ju liksom bara en liten tavla som lilla jag hade målat. Jag erbjöd mig att måla samma motiv men med andra färger. Men det gjorde honom bara mer sur. Han skrek att jag kunde dra åt helvete. Att jag var en tönt. Sen tappade vi kontakten.

 

James bond på vit bakgrund med lila tonerJames Bond mot vid bakgrund och med svart och blå skuggorJames Bond mot vit bakgrund och i mörk, mörk grön och ljusgröna skuggor

 

Nu inser jag att jag som vanligt svävar iväg lite. Det jag egentligen vill komma fram till. Det som är så jävla coolt. Det är nämligen att den här tavlan nu går att beställa som en Artprint på aluminium. Det blir otroligt effektfullt eftersom den vita färgen inte skrivs ut. Det vita framhävs genom att vara helt transparant, vilket innebär att det visas som borstad aluminium. 

Nu går det att beställa bilderna ovan, samt några färger till. Det kommer jag att göra :). För så ligger det nämligen till, mitt nästa inlägg här kommer att handla om kommande utställning. Då kommer Sean Connery som James - James Bond att vara en naturlig del av inredningen.

:) Marcus

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar