Dolly Parton 9-5

För några år sedan var jag och min fru och såg henne live i "Globen" (Avicii arena). Dolly Parton är så mycket mer än en musiker. Jag mins hur håret på armarna reste sig när hon tog i. Hon har en röst som det sannerligen är tryck i.

Jag vet inte varför det dröjde så länge innan jag porträtterade henne. Men nu är det gjort i alla fall, med stor respekt och ödmjukhet. 

Det här är en tavla som jag har gjort på beställning. Annars hade det antagligen dröjt ytterligare innan jag skulle våga mig på att måla en "Dolly". 

Som jag tidigare skrivit på min blogg. Och som nu också upprepas. Så gör jag självklart beställningsjobb. I just det här fallet är beställaren väldigt nöjd, vilket jag var riktigt, riktigt, riktigt nervös inför. Det var därför med stor lättnad som jag kunde överlämna målningen.

Fram till nästa blogg. Allt gott.

/Marcus 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar