Bono har blivit popartifierad

Stjärnan och U2´s frontman mr. Bono har blivit popartifierad och originalet finns på popkonst.eu. Tavlan är målad på spänd duk, i akryl (som vanligt) och kom till mellan två Greta Garbo motiv som jag målade på. Jag behövde helt enkelt en paus från Greta...

Bono i U2

Resultatet blev detta motiv som just nu söker efter en snäll, trevlig men framförallt ledig vägg att hänga på (och med). 

När jag satt och redigerade mina bilder kunde jag inte låta bli att göra ett fotomontage, vilket jag vill vara övertydlig med att bilden nedan är. Det hela gick av bara farten... och nu när jag har sagt A, måste jag säga B också... så här kommer den.

Kungen beundrar Marcus konst

Åter igen, bilden ovan är ett fotomontage. Jag blev riktigt förvånad över hur lätt det var att göra med en speciell app jag laddade ner. Det tog bara någon minut.

Samtidigt vill jag säga att Kungen och Drottningen alltid är välkomna och titta på mina tavlor "live" i min ateljé. Faktum är att han är precis lika välkommen som du är. Eller så här, du är lika välkommen som Kungen och Drottningen (om inte lite, lite mer...)

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar