"Make my Day!" - Popart by Marcus

Det här är en stor tavla på hela 120 x 100 cm. Målad med akryl på spänd duk. Titeln tåls att upprepas "Make my day!". Det är en härlig tavla att ha i en stor hall eller i ett vardagsrum. Ni vet, popkonst kan hänge lite var som helst, tycker jag...

Det här är en ganska tidig tavla. Bland de första större motiven som jag målade. Jag satt på golvet om kvällarna och lyssnade på dialogerna och ljudet från TV-serien "Walking Dead". Min fru satt i soffan och fick då och då berätta vad som hände. Eller så sa hon åt mig att jag nog borde titta på den här scenen.

Det gula håret är målad med fyra, kanske fem lager eftersom gul färg täcker så in i bängen dåligt. 

Med den här tavlan på väggen inreder du verkligen med attityd och även om hon siktar på dig med ett vapen, tycker i alla fall jag att tavlan känns välkomnande :). Eller vad säger ni?

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar